Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Πέμπτη, 25 June 2015 00:00

Oil pc (aquarium pc)

Rate this item
(1 Vote)

Εδώ και πολλά χρόνια έχουμε δει πολλά custom pc με διάφορους τρόπους ψύξης, μέχρι που έπεσε στην αντίληψή μας ένας πρωτοποριακός τρόπος που συνδυάζει και εντυπωσιακό design. 
Προφανώς μιλάμε για το OIL PC ή  aquarium pc. Πρόκειται για ένα ενυδρείο το οποίο αντι για νερό περιέχει mineral oil και μέσα σε αυτό είναι βυθισμένα όλα τα εξαρτήματα (πλην του σκληρού δισκου) ενός υπολογιστή τα οποία λειτουργούν μέσα σε αυτό το περιβάλλον.


Στην pclike φτιάξαμε και εμείς το δικό μας oil pc το οποίο έδωσε μια πινελιά ομορφιάς στον χώρο εργασίας μας και γι αυτό θα θέλαμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τον τρόπο λειτουργίας και τα πλεονεκτήματα που έχει ένα oil pc.
Παρατηρήσαμε λοιπόν ότι τις πρώτες δυό μέρες η θερμοκρασία του ενυδρείου με συνεχή απλή χρήση του υπολογιστή έφτανε τους 50 βαθμούς επειδή ένα χαρακτηριστικό του mineral oil είναι η υψηλή θερμοαποθήκευση. Για τον λόγω αυτό λοιπόν οι experts της pclike ενσωμάτωσαν σύστημα ψύξης για να λύσουν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Μια αντλία λοιπόν ενσωματώθηκε μεσα στο ενυδρείο για να ρουφάει το λάδι, να το περανέι εξώ απο το ενυδρείο και μέσα απο ψυγειο με ανεμηστήρες να το ψύχει και να το ξαναρίχνει μέσα δροσερό. Ετσι το αποτέλεσμα είναι να έχουμε σε full λειτουργία του υπολογιστή 32 βαθμούς κελσίου μόνο.

 Πλεονεκτήματα:

1. Μείωση του θυρύβου εώς και 95%
2. Μείωση υψηλών θερμοκρασιών
3. Ενδείκνυται για over clocking
4. Απαλείφεται ο στατικός ηλεκτρισμός
5. Τα εξαρτήματα του Η/Υ μένουν πάντα καθαρά χωρίς σκόνη.
6. Εντυπωσιακό σε εμφάνιση

Read 3021 times Last modified on Τετάρτη, 15 July 2015 11:45

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525