Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Τρόποι Διαφήμισης

 

Η Pc like προσφέρει επαγγελματικο σχεδιασμό εντύπων για την καλύτερη και αξιόπιστη προβολή και διαφήμισής σας

 

 

Διαφήμιση Στο Google

google-adwords-logo3

Φτιάχνετε διαφημίσεις και επιλέγετε λέξεις-κλειδιά που είναι είτε λέξεις είτε φράσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την επιχείρησή σας. Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από αυτές τις λέξεις διαφήμισή σας ενδέχεται να εμφανιστεί δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα, διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς. Οι χρήστες μπορούν να απλά να πατήσουν πάνω στη διαφήμισή σας για να πραγματοποιήσουν μια αγορά ή για να μάθουν περισσότερα για εσάς. Δεν χρειάζεστε καν μια ιστοσελίδα για να ξεκινήσετε, αφου  η Google θα σας βοηθήσει ώστε να δημιουργηθεί  μία δωρεάν. Είναι πολύ εύκολο!
Το Google AdWords σας παρεχει

Στοχευμένη προσέγγιση

Τώρα έχετε την ελευθερία να διαφημιστείτε σε χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google. Και όχι μόνο αλλά και μέσω του AdWords να στοχεύσετε σε νέα κοινά στο Google και στο διαφημιστικό μας δίκτυο.

Περισσότερος έλεγχος

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που ζητάτε .Επιπροσθέτως  μπορείτε να προβάλλετε διάφορες μορφές διαφημίσεων. Μπορείτε και να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες γλώσσες και γεωγραφικές τοποθεσίες

Μετρήσιμη τιμή

Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπανών ή δέσμευση χρόνου. Και με την επιλογή κόστους-ανά-κλικ, χρεώνεστε μόνο αν κ όταν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Αυτό σημαίνει πως κάθε ευρώ του προϋπολογισμού σας χρησιμεύει για να σας φέρει νέους πελάτες.


Διαφήμιση Στο Facebook

facebook-logoΟι διαφημίσεις στο Facebook μετά από ένα σχετικά επίπονο ξεκίνημα έχουν φτάσει πλέον σε ένα σημείο που σίγουρα αντιμετωπίζονται ως πετυχημένο προϊόν τόσο για το κοινωνικό δίκτυο και τα έσοδα του όσο και για τους διαφημιζόμενους που έχουν αρχίσει να διακρίνουν σημαντικά αποτελέσματα. Το πιο θετικό στοιχειό των διαφημίσεων αυτών είναι οι τεράστιες δυνατότητες στόχευσης που προσφέρουν. Όπως μπορείτε να δείτε και στο screenshot που ακολουθεί οι επιλογές στόχευσης είναι ευρείες και εκμεταλλεύονται τόσο τα δημογραφικά όσο και τα κοινωνικά δίκτυα των μελών. Παράλληλα η χρήση keywords επιτρέπει την απόλυτη στόχευση σε ενδιαφέροντα και άλλες λέξεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τις εταιρίες και όλους τους διαφημιζόμενους

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.


Facebook icon 2013.svg 1
  instagram 1581266 1920  share img

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 164846903000

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525