Χάλασε η συσκευή σας; Η PcLike είναι ΕΔΩ για εσάς!  

 

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα

Στείλτε μας την συσκευή σας Δωρεάν με 5 απλά βήματα...
1. Μας καλείτε στο 2107217525 ή συμπληρώνετε την αίτηση επισκευής πιο κάτω, για νας σας δώσουμε τον κωδικό μας για την ΕΛΤΑ Courier.2. Καλείτε την ΕΛΤΑ Courier στο τηλ. 11120 ή στο 2106073005 για να σας ενημερώσουν για  το κοντινότερο κατάστημα σε σας. Δίνετε τον κωδικό μας και τους αναφέρετε ότι η χρέωση θα είναι του παραλήπτη.3. Πριν την αποστολή του προϊόντος σιγουρευτείτε ότι είναι καλά συσκευασμένο. 4. Ελέγχουμε την συσκευή σας (χωρίς χρέωση) μόλις το παραλάβουμε στο κατάστημά μας και σας ενημερώνουμε άμεσα για το κόστος επισκευής. 5. Αν αποδεχτείτε το κόστος, επισκευάζουμε την συσκευή σας και σας την στέλνουμε πίσω την ίδια κιόλας μέρα Δωρεάν!Απλό δεν είναι; Στην Pclike έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους πελάτες μας να χαμογελούν και όχι να προβληματίζονται, γι αυτό λοιπόν αναλαμβάνουμε να παραλάβουμε την συσκευή σας Δωρεάν απο όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το ελάχιστο κόστος επισκευής θα πρέπει να είναι 60€ για επισκευές laptop και 30€ για επισκευές κινητών και tablet. Αν το κόστος επισκευής είναι μικρότερο απο τις παραπάνω τιμές, θα υπάρχει κλιμακωτή χρέωση για την αποστολή/παραλαβή της συσκευής σας η οποία ξεκινάει απο 3,5€ (Αναλόγως με το βάρος της συσκευής). Σε περίπτωση που δεν αποδεχτείτε το κόστος επισκευής χρεώνεστε μόνο τα μεταφορικά της συσκευής σας και όχι τον τεχνικό έλεγχο!

Γρήγορα

Επισκευές από 30 λεπτά

Οικονομικά

Στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εγγυημένα

Εγγύηση σε όλες μας τις επισκευές

Αποστολές

Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα

Περιφερειακά - Πωλήσεις Η/Υ

Στο κατάστημά μας, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία
περιφερειακών Η/Υ
 

Πωλήσεις καινούριων - μεταχειρισμένων laptop,
υπολογιστών και tablet

 

 

 

Σχετικά με εμάς

Είμαστε μία ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη για δημιουργικότητα όπου έχουμε εδραιωθεί στην αγορά από το 2005. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας μιλήσουν για μας και να σας πουν για το πώς είναι η μέχρι τώρα συνεργασία μας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε πάντοτε με σεβασμό σε σας, στα θέλω σας και στις ανάγκες σας.


Facebook icon 2013.svg 1
  instagram 1581266 1920  share img

 

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 164846903000

Επικοινωνία

Εθνικής Αντιστάσεως 134
Καισαριανή
ΑΤΤΙΚΗΣ
16122
2107217525